tisdag 8 april 2008

OS på Kuba varför inte!

Moderaterna vill inte bojkotta OS i Kina. De tycker inte att man skall blanda ihop idrott och politik. Bra! Kan vi inte ha OS på Kuba eller i Venezuela nästa gång. Så får vi se om de kommer på invigningen. Den här historien visar bara att regeringen skiter i de mänskliga rättigheterna.

Och vem gör inte det föresten? Varför går sossarna ut på bred front nu föresten? Sossarna har också näven djupt i den kinesiska syltburken. Men de är som hyenor. De vädrar blod och hugger. Om inte folk protesterat och blottat Kinas sårbarhet, så hade väl knappt någon brytt sig om att komma dragandes med bojkotter. Detta är inte kamp för mänskliga rättigheter lika mycket som en finurlig inrikespolitik.

2 kommentarer:

Alex Bengtsson sa...

Bojkottar du kinesiska varor? Om svaret är nej. Varför ska då svenska idrottsmän och kvinnor bojkotta OS?

Undrar
Alex

Mattias Poulsen sa...

Ähh... Jag har väl aldrig sagt att man skall bojkotta Kina. Jag menar bara att det är ironiskt att högern försvarar en kommunistdiktatur för ovanlighetens skull...

Och sossarna, varför kräver de bojkott av Kina? De har pumpat in bistånd i Kina i många, många år. Göran Persson var på rundresa och behandlades som en kung för ett par år sen. Vad gjorde han som inte Reinfeldt gör nu?

Undrar
Mattias