tisdag 4 mars 2008

Jag älskar Försäkringskassan!

När tiderna är hårda, då vet man att det ändå alltid finns någon där för dig. De bryr sig, de vill hjälpa! De tar ställning för de svaga och de ser till att vi fattiga stackare inte behöver lida mera! De är försäkringskassan!

Ja, försäkringskassan är en fantastisk institution! Tänk att varje gång man ringer eller försöker prata med dem, så får man prata med en ny person! Tänk att så många människor bryr sig och lyssnar och till och med ställer sig i kö!
Och servicen skall vi bara inte tala om! De tar sig verkligen tid att förstå och sätta sig in i situationen. Det är alltid lika trevligt att förklara samma sak, om och om igen, så att man verkligen får tala ut.

Bäst av allt, de tar sig verkligen tid att kolla upp sina klienter! Det är verkligen höjden av shyssthet! Tänk att de verkligen vänder och vrider på varje liten möjlig sten innan de slänger fram slantarna på bordet till de tacksamma klienternas lyckliga suckanden. De kan till och med ta sig tid att kolla upp småsaker som, vad som skrivs på bloggar till exempel. Visst är de shyssta som verkligen vill veta vad man innerst inne känner!

Världens Viktigaste Man och andra sidan. Han är lite knepig, han önskar att han blev rik snart så han kunde vara öppen med sitt fundamentala hat mot Förnedningskassan!

2 kommentarer:

Catarina sa...

Ja, de kollar foton i tidningen också. En bekant till mig fick veta att han skulle bli av med 25 procent av sin sjukpenning för att han syntes på ett foto från ett torgmöte i lokaltidningen. Och orkar man gå på torgmöte kan man banne mig jobba också.

Johan C. Svensson sa...

Va? Har de läst din blogg? Vafan. Jävla 1984-feeling, och jag brukar inte tycka det är jobbigt, men nu...