lördag 1 mars 2008

Världens Viktigaste Man tar sitt ansvar!

Världens Viktigaste Man älskar ju demokratin. Han är så förtjust i att rösta så han tar varje chans han får, kommunalval, landstingsval, riksdagsval, eu-val, ja hade han haft rösträtt i kyrkovalet så hade han fan röstat där med. Men nu har han tagit det största och mest folkliga ansvaret av de alla, han har röstat i melodifestivalen, TVÅ GÅNGER!

Världens Viktigaste Man söp med några polare, det skall erkännas. Med tanke på att domslutet i melodifestivalen föll få enbart två timmar sedan kan ni föreställa er Världens Viktigaste Mans sinnesstadium just nu. Han bestämde sig för att rösta på Calaisa. Ärligt talat, de var den enda som en normal, sunt tänkande människa kunde rösta på. I tillägg är de faktiskt bra på riktigt. Så Världens Viktigaste Man kände att han gav något tillbaka till samhället.

Jag har fått en särskild request om att betygsätta "Fagges" prestationer ikväll. Fagge är en legend i mina kretsar. Jag tror att cirka 50% av mina läsare vet vem Fagge är. I alla fall, Fagge har varit lite däven, lite anonym ikväll. Men det förklaras med att han har spenderat kvällen med att sms:a med en viss skön donna som bor i Masthugget. Mer säger vi inte här på Världens Viktigaste Man för vi vill skydda våra källor.

Nåväl, Världen Viktigaste Man är nöjd med att antalet stavfel är begränsade i det här helt meninglösa inlägget som ändå kommer att läsas av 14 personer. Om ni, kära läsare har läst så här långt, så kan ni ta del av en liten utlyst tävling här på bloggen:

Frågan lyder: Fanns det möjlighet att ta "timeout" i fotbollsvm -94?

Priset är ett begagnat avgösrör till en Datsun, levererat komplett med en rulle silvertejp för montering.

Ha det gött alla loosers, nu skall vi tydligen till stan och göra den osäker, iförda kläder inhandlade på Dressman på rea, känns lite medelsvensson men visst!

Inga kommentarer: