söndag 6 januari 2008

.. om återkomsten

Hej!

Om du läser detta är det troligt att du faktiskt läst bloggen förut. Eller ja, detta är ju en helt ny blogg fast med ett gammalt koncept. Eller ja, konceptet är också nytt det är bara skribenten som är gammal. Eller ja, gammal i leken som det heter. Eller ja... Låt oss börja från början.

Världens Viktigaste Man startade motvilligt en blogg för drygt ett och ett halvt år sedan. Ganska snart låg Världens Viktigaste Man i fejd med större delen av sin läsarskara och han var rätt nöjd med det. Fast det är klart, den var ju inte så stor. Världens Viktigaste Man är ju inte född rik, hänger inte med Linda Rosing och bloggade inte för Aftonbladet. Så Världens Viktigaste Man var rätt nöjd med att i alla fall ha en liten men trogen läsarskara.

Men ganska precis för ett år sedan la han mysteriskt ner sin verksamhet. I själva verket hade han fått skrivkramp. Han kände inte för att skriva en rad till. Därför, på självaste årsdagen la han ner sin blogg för alltid...

Eller hur var det nu? Världens Viktigaste Man gör comeback! I en ny tappning och på en ny address kommer han nu återigen skriva om värdsliga angelägenheter. Men en del kommer att förändras. Bland annat är alla tidigare inlägg borta. I fortsättningen skall allt ha en lite mer filosofisk ton. Vi kommer fortfarande få omvärldsanalyser och väderrapporter...

Så han hoppas att du är lika glad som jag att Världens Viktigaste Man åter träder in på banan. Vi får se hur länge det håller. Detta kan verkligen barka vart fan som helst... Tjo!

Inga kommentarer: